• Välkommen
 • Hår
 • Joico
 • Davines
 • Sebastian

Hårvård

Boka en tid nu hos någon av våra duktiga frisörer

Boka nu!
Fransförlängning

Fransförlängning

Boka en tid hos Sofia för att få dina fransar fixade.

Boka nu!

 

Välkommen till Salong Aqua - hur kan vi hjälpa dig ...

 

 MG 9678 - Salong

Unna dig ...

Aqua ska vara en plats där ALLA känner sig välkomna. Man, kvinna, ung som gammal ska känna sig hemma hos oss. Du ska känna att man alltid kan få de nyaste och kreativaste idéerna av oss. Vår önskan är att du ska känna lugn, harmoni och ett förtroende för vår kunskap och sekretess.

Lite lyx i vardagen ...

Vår musik är inte den man hör på radion varje dag, utan skön musik i olika tappningar som speglar vår miljö och känsla. Vi har som mål att salongen ska vara för hela människan.

Vi finns här för dig ...

Du ska kunna bli vacker från topp till tå och samtidigt ha fått en upplevelse i själen. Vi som medarbetare på aqua känner oss stolta över att det här är vår arbetsplats.

Välkomna till oss! - Kristina & Cissi

 

Så här säger våra kunder om oss ...

 • Testimonial 1

  Man pratar om att känna sig som hemma :-) Denna känsla samt en professionalism utan motstycke är vad som välkomnar en som kund!

  Stina Pettersson

 • Testimonial 2

  Att unna sig en egen stund på Aqua, tillsammans med er tjejer, det är något som jag rekommenderar alla.
  Man mår så gott och känner sig så vacker när man går ut därifrån  :-)

   

  - Anna Karlsson

 • Testimonial 3

  Detta måste vara den bästa salongen i Karlstad. Tack snälla för suverän behandling, mina naglar är underbara och vänninorna kommer att vara gröna av avundsjuka ;-)

   Helena Oscarsson

Erbjudande på Facebook!

FB75px    FB - Erbjudande!

Våra aktuella kampanjer och erbjudanden hittar du på Facebook. Följ oss så du inte missar något :-)

Välkommen till Aqua

 DSC2700

Hej, jag heter Jessica!

Jag jobbar som frisör hos Aqua och gör allt inom hårvård , även extentions. Jag gör även trådning av bryn ( threading ).

Olaplex

Behöver ditt hår Olaplex? 

Färgar eller bleker frisören ditt hår? Rakpermanentar eller permanentar frisören ditt hår? Använder du plattång eller fönar du ditt hår?

Då behöver ditt hår Olaplex!

Blomdahl - En av våra leverantörer

Har du barn som längtar efter att få ta hål i öronen?

Hur mycket de än vill, så händer det att barnen tvekar efter första hålet. Därför använder vi en metod utvecklad av Blomdahl - medicinsk dubbelhåltagning. Det innebär att håltagningen görs i båda öronen samtidigt. Det går snabbare, känns tryggare och är mer skonsamt för barnen.

Båda hålen samtidigt - så enkelt är det    

 1. MarkeraMarkera

2. SpritaSprita  3. DubbelhålDubbelhål 4. Nöjd och gladNöjd och glad 

 

Certifierade och auktoriserade - för er skull!

 • KrY

  Kroppsterapeuternas Yrkesförbund är ett ideellt yrkesförbund som organiserar bl.a massörer, zonterapeuter, kinesiologer, spa- och kurterapeuter. Våra medlemmar är välutbildade, följer branschens etiska regler och innehar en patient- och ansvarsförsäkring. Kroppsterapeuternas Yrkesförbund har ett brett nätverk och samarbetar med flera andra organisationer, både inom Sverige och i andra länder.

 • Frisörföretagarna

  Frisörföretagarna är en bransch- och arbetsgivarorganisation, med uppgiften att påverka, underlätta och utveckla frisörbranschen. Målsättningen är en hållbar och modern frisörbransch, vilket skapas genom att stärka förutsättningarna för seriösa och lönsamma företag, en hållbar utbildning och progressiva arbetsmarknadsrelationer.

 • KrY

  Kroppsterapeuternas Yrkesförbund är ett ideellt yrkesförbund som organiserar bl.a massörer, zonterapeuter, kinesiologer, spa- och kurterapeuter. Våra medlemmar är välutbildade, följer branschens etiska regler och innehar en patient- och ansvarsförsäkring. Kroppsterapeuternas Yrkesförbund har ett brett nätverk och samarbetar med flera andra organisationer, både inom Sverige och i andra länder.

 

presentkortbanner-wide

GDPR

Dina uppgifter är trygga hos oss!

I och med att GDPR började gälla den 25:e maj så vill vi kommunicera till våra kunder vad vi som personuppgiftsansvariga har gjort för arbete för att leva upp till den nya lagens krav och vilka personuppgifter som vi hanterar om dig.

Åtgärder:
Vi har uppdaterat vårt datasystem och raderat all data på dig som inte har utnyttjat någon av våra tjänster under det senaste året.

Personuppgiftshantering:
De personuppgiftersom vi hanterar om dig som kund är: Namn, telefonnummer och mailadress, information som har inhämtats från dig. Uppgifternahar vi för att kunna hantera bokning via telefon och hemsida samt för att skicka påminnelser via sms. Allt för att det ska gå så smidigt som möjligt för dig.
Personuppgiftsansvarig är Aqua frisörerna i Karlstad AB (556695-3682)

De personuppgifter som samlats in hanteras bara av vår personal och personuppgiftsbiträden. Uppgifterna lämnas inte vidare till tredje part.

Om du har några frågor så är du varmt välkommen att kontakta oss.