• Välkommen
 • Hår
 • Massage
 • Joico
 • PTR-Hud
 • Phytomer

Hårvård

Boka en tid nu hos någon av våra duktiga frisörer

Boka nu!
PTR

Hudvård

Hur mår din hud? Boka en tid hos Sofia, vår hudterapeut, nu! Sofia använder sig av produkter från Pythomer och Peter Thomas Roth.

Boka nu!
Fransförlängning

Fransförlängning

Boka en tid hos Sofia för att få dina fransar fixade.

Boka nu!
massage1

Massage

Välj mellan klassisk massage eller kanske en reikibehandling

Boka nu!

 

Nu soker vi frisor201510

Välkommen till Salong Aqua - hur kan vi hjälpa dig ...

 

 MG 9678 - Salong

Unna dig ...

Aqua ska vara en plats där ALLA känner sig välkomna. Man, kvinna, ung som gammal ska känna sig hemma hos oss. Du ska känna att man alltid kan få de nyaste och kreativaste idéerna av oss. Vår önskan är att du ska känna lugn, harmoni och ett förtroende för vår kunskap och sekretess.

Lite lyx i vardagen ...

Vår musik är inte den man hör på radion varje dag, utan skön musik i olika tappningar som speglar vår miljö och känsla. Vi har som mål att salongen ska vara för hela människan.

Vi finns här för dig ...

Du ska kunna bli vacker från topp till tå och samtidigt ha fått en upplevelse i själen. Vi som medarbetare på aqua känner oss stolta över att det här är vår arbetsplats.

Välkomna till oss! - Kristina & Cissi

 

Så här säger våra kunder om oss ...

 • Testimonial 1

  Man pratar om att känna sig som hemma :-) Denna känsla samt en professionalism utan motstycke är vad som välkomnar en som kund!

  Stina Pettersson

 • Testimonial 2

  Att unna sig en egen stund på Aqua, tillsammans med er tjejer, det är något som jag rekommenderar alla.
  Man mår så gott och känner sig så vacker när man går ut därifrån  :-)

   

  - Anna Karlsson

 • Testimonial 3

  Detta måste vara den bästa salongen i Karlstad. Tack snälla för suverän behandling, mina naglar är underbara och vänninorna kommer att vara gröna av avundsjuka ;-)

   Helena Oscarsson

Erbjudande på Facebook!

FB75px    FB - Erbjudande!

Våra aktuella kampanjer och erbjudanden hittar du på Facebook. Följ oss så du inte missar något :-)

Välkommen till Aqua

 

Hej, jag heter Amanda!

Jag praktiserar som frisör på Aqua.

Aqua's utvalda

Hetare hår, mindre värme!

Blomdahl - En av våra leverantörer

Har du barn som längtar efter att få ta hål i öronen?

Hur mycket de än vill, så händer det att barnen tvekar efter första hålet. Därför använder vi en metod utvecklad av Blomdahl - medicinsk dubbelhåltagning. Det innebär att håltagningen görs i båda öronen samtidigt. Det går snabbare, känns tryggare och är mer skonsamt för barnen.

Båda hålen samtidigt - så enkelt är det    

 1. MarkeraMarkera

2. SpritaSprita  3. DubbelhålDubbelhål 4. Nöjd och gladNöjd och glad 

 

Certifierade och auktoriserade - för er skull!

 • SHR

  SHR - Sveriges Hudterapeuters Riksorganisation, som bildades 1955, är en sammanslutning av auktoriserade hudterapeuter i Sverige. SHR utfärdar auktorisation för sina medlemmar vilket innebär att medlemmarna har en garanterat gedigen utbildning och utför professionella behandlingar. SHR är också anslutet till den internationella branschorganisationen CIDESCO, med säte i Schweiz.

 • KrY

  Kroppsterapeuternas Yrkesförbund är ett ideellt yrkesförbund som organiserar bl.a massörer, zonterapeuter, kinesiologer, spa- och kurterapeuter. Våra medlemmar är välutbildade, följer branschens etiska regler och innehar en patient- och ansvarsförsäkring. Kroppsterapeuternas Yrkesförbund har ett brett nätverk och samarbetar med flera andra organisationer, både inom Sverige och i andra länder.

 • Frisörföretagarna

  Frisörföretagarna är en bransch- och arbetsgivarorganisation, med uppgiften att påverka, underlätta och utveckla frisörbranschen. Målsättningen är en hållbar och modern frisörbransch, vilket skapas genom att stärka förutsättningarna för seriösa och lönsamma företag, en hållbar utbildning och progressiva arbetsmarknadsrelationer.

 

presentkortbanner-wide