• Välkommen
  • Hår
  • Joico
  • Davines
  • Sebastian

Aqua start:

AQUA INFO

AQUAS DEFINITION AV HÅRLÄNGDER
Utväxt=1 cm från hårbotten
Kort hår=upp till 5 cm
Mellanlångt hår=strax nedanför hårfästet i nacken
Halvlångt hår=ner till toppen av axlarna
Långt hår=nedanför axlarna

ELEVPRISER
Våra elever har fullgjort sin utbildning på skolan och skall efter det ha 1500 timmars praktik. Under den tiden har vi valt att reducera deras priser med 20%. Detta så att de i lugn och ro kan öva upp sin snabbhet och få erfarenhet. Givetvis sker detta under övervakning och samråd med oss erfarna frisörer.

FÄRGFÖRÄNDRING
Med färgförändring menar vi ALLA färgförändrande behandlingar. Ex. toning, oxidationsfärg, blekning, slingor, foliepaket mm.

INPACKNING
Att unna sig en inpackning på salong ibland är inte bara nyttigt för håret, utan även en njutning för själen. Vi börjar med att ställa en diagnos på din hårkvalitet och därefter blandar vi till en inpackning som passar just dig. Efter att vi har applicerat den i ditt hår tillsätter vi värme. När processen är klar avslutar vi med en skön skalpmassage. Håret har fått en vitaminkick och du med.

ÖRONPIERCING
När vi piercar dina öron använder vi oss av det vältestade märket Blomdahl medical. Vi har både helt nickelfria (plast) och det mycket allergivänliga materialet titan. Titan är en metall som passar mycket bra med kroppens egna vätskor och inte utvecklar mer nickel än vad som redan finns i örhänget. Nickelhalten är på 0,01 %.

OBS!
Det finns ingen metall som är helt nickelfri. För mer info gå gärna in på www.blomdahl.se

EXTENSIONS / HÅRFÖRLÄNGNING
Att få ett tjockare eller längre hår har i alla tider lockat oss kvinnor, män också kanske?!
På aqua använder vi oss av vaxextensions-tekniken och självklart på äkta hår. Den innebär att vi sätter slinga för slinga i ditt hår. Metoden gör att resultatet blir mycket naturligt och dessutom att du knappt märker att du har en förlängning, förrutom till utseendet förstås.

Vi använder oss av två olika märken på löshår. För er som vill ha ett riktigt långt hår rekommenderar vi Toupema Belgal som vi anser har den bästa kvaliteten.  Är målet en utfyllning eller något längre längder fungerar Goccianis hår alldeles utmärkt. Vi har även Glorious Hair som fästes med microringar.
Antalet extensions som du behöver varierar beroende på ditt hårs utgångsläge. 

infoKarlstad 1024

 

 

 

 

Vi finns på infokarlstad.se!

Kontakt

Kontakt

Kontakta oss:
Tel: 054-15 15 01

Hitta till oss:
Drottninggatan 7
Karlstad

Karta